Vilken väljer du?






" Kittla och fresta varandra med massor av kyssar..."Foto: Tamara Schlesinger

 

Sött och ömt


Spraya på er samma parfymer som ni hade på er första dejt. Eftersom luktsinnet är kopplat till hjärnans minnesbank fördjupar det bandet mellan er. Spela era favoritlåtar och stryk längs varandras ryggrader. Experterna säger att det hjälper er att slappna av och att handlingen signalerar kärlek.


Lekfullt och vågat


Den här sortens sex brukar vara helt spontant. Den ena minuten bakar ni kladdkaka, nästa slickar han kaksmet från ditt lår. Kittla och fresta varandra med massor av kyssar. Ge honom lite ögongodis genom att öppna ett fönster och släppa in kall luft så att han kan se dina styva bröstvårtor genom tröjan.


Långsamt och tantriskt


Intensivt, själfullt sex kräver absolut koncentration. Lyssna in varandras hjärtslag och andning. Försök att synkronisera andetagen så att ni möts på ett högre sexuellt plan. För en ännu djupare upplevelse kan ni se in i varandras ögon och tända ett lavendelljus, som är lugnande och hjälper er att koncentrera er.

 

Snabbt och hetsigt


Är det mer passion än tid? Förlita er i så fall på den tidlösa spänningen i att se något sexigt. Klä inte av dig helt utan behåll något plagg på (en spetsbehå eller en sidenblus) för att förstärka synintrycket. Beröringen ska vara lika impulsiv – ryck passionerat tag i honom och fokusera på hans överkropp och rygg, där du kan få ett bra grepp.

Styggt och farligt



Så här ser scenariot ut: Det är du, han och en silkig ögonbindel. Utan synen till hjälp når beröringen en djupare dimension, eftersom man då ”ser” med sina händer. Lägg till ytterligare ett element genom att mata varandra med frikostiga bitar av frukt, och gissa vad det är för något utifrån strukturen och smaken.


Pernilla väljer:

1. styggt och farligt.
Jag väljer den först eftersom jag tycker de låter mest spännande och får mig att rysa.

2.Sött och ömt.
Bara ligga och mysa och kela mums!

3.Lekfullt och vågat.
Vem vill inte bli "tagen i köket?!"

4.snabbt och hetsigt.
Öka adrenalinet flickor här ska de älskas!

5.Långsamt och tantriskt.
Kan vara mysigt ibland men kan nog bli rätt tråkigt.


Mjaw bara bilderna får mig att bli sugen på alla men ibland måste man välja, hur väljer du?
(Dessa 5 är från cosmopolitan tidningen)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0