Killen är sjuk! Ursäkta.. pojken är sjuk



En 12 årig pojke sjunger, lady gaga.


http://www.youtube.com/watch?v=EVEeX2tT6XQ

Åh happy day..

Svar till Nickie : Nej jag ska inte fixa håret dagen innan, de jag menade var att jag ska färga, klippa och få lite tips m.m. Håret gör jag på morgonen. Jag har dock inte kommit på hur jag vill ha det än.



Jag har i alla fall varit på stan idag och fixat skor till balen och en klänning som kan se rätt tråkig ut på bilden men med rätt frisyr och snygga leggings tror jag de kommer bli perfekt :) Desutom var de den ända klänningen mina pattar fick plats i och de känns otroligt skönt.




klänning från Once 299 kr




Skor från din sko 399kr


Jag tyckte att jag kom billigt undan(billigare än vad jag tänkt iaf :) )
I morgon är de bara smyken och lörhåret kvar som behövs, ska nog köra på pärlor. Man får se vad man hittar.


Jag tror jag ockås lovade igår att ni skulle få se den fina bilden när jag har spolar i håret jaa varsigoda mina vänner :)




Är de inte vackert? Byebye

Klänningkåt

Jo jag har ju alltid gillat klänningar och nu så har jag hittat några jag vill ha :) sen får man ju se vad kontot tillåter




En klänning från nelly. com  549kr





Klänning från bubbleroom.se 299 kr




Klänning från bubbelroom.se 8995 kr


En till klänning från bubbelroom.se 249 kr



Klänning från ingelita.se   249 kr



Nu orkar jag inte lägga upp mer klänningar idag men de kanske kommer mer imorgon.
A juste jag sa att jag skulle lägga upp bilder på håret men de blev verkligen katastrof så nej de blir inget med det, möjligtvis att jag lägger upp en super snygg bild när jag har spolar i håret men den tanken ska jag sova på först :) Bye Bye


Jag dog!

http://www.knulltradet.se/  helt otroligt! alla måste göra testet aahah rätt sjukt.

 

Tog testet från nickie för övrigt :)



Snart så

Hejhej :) helgen har varit bra, de blev en blandning mellan fest och skojsigheter!


Balen närmar sig och jag har faktisk beställt tid på frissan på tisdag! Valde en frissör som ligger nära torpa i jönköping, klostergatan något salong heter den :) de var jätte trevliga och jag tror mitt hår kommer bli jättebra.

Håller just nu på med mitt hår och kollar lite hur jag vill ha de, har spolar i hela håret för tillfället får se hur de blir :P de kommer bilder senare :) Nu ska jag äta glass bye bye


So what ?

Haft en lektion och jag är redan piss på skiten åhh jag orkar verkligen inte detta.
Men bara två lektioner kvar idag suck! -.-


Musik tips idag är i alla fall: Travie Mccoy - Billionaire[feat bruno mars]



Saknar älsklingen med :)


tja !

Jag har komit på att de ända gångerna jag bloggar är när jag är i skolan, funderar på om jag kommer att någonsin fortsätta blogga efter jag gått ut? Jo men självklart kommer jag de och de är ju ändå 4 veckor kvar tills jag tar studenten :D

Men till viktigare saker...

Jag vet att jag varit lite upptagen nu ett tag och ja jag vet att vi sa att vi aldrig skulle låta något gå i mellan oss. Det har de inte gjort häller även att vi kanske inte umgås så mycket och går kanske lite åt var sitt håll.Detta är inte med mening och jag kommer alltid finnas här för dig och jag vet att man inte kan skylla på något.
De är så mycket jag vill säga till dig som jag inte vet hur jag ska säga de.
Jag vet inte ens om de spelar någon roll längre?
De är inte meningen att de ska bli som de blir nu och jag känner hur du tycker jag sviker dig och på ett sätt känner jag själv att jag faktisk gör de.
jag vill att vi ska kunna ses mer än vad vi gör och detta ligger väl ganska mycket i mig men de ligger lite hos dig med.
Du står mig så nära och jag vill verkligen inte att du försvinner för du betyder så himla mycket och kommer alltid göra.
Jag älskar dig och jag hoppas att du förstår.
Jag avslutar med förlåt och vet inte rikigt vad jag ska göra....




RSS 2.0