Dum fråga dumt svar


Frågan ställd av:Curious35  

Just nu försöker min sambo sedan 6 år lära sig att ta satsen i munnen och svälja, men det går inte så bra, främst p g a konsistensen säger hon (inte just min alltså utan sperma i allmänhet), men jag tror också att det är en del mentalt som spökar - det känns tabu och slampigt (på ett dåligt sätt...) för henne.

Svar: Testa att svälja den själv så kanske du hittar felet.




Haltar omkring

Har precis valt ut de kläder jag ska ha på mig på lördag, känns jävligt konstigt att jag ska gå ut med kryckor!
Blir förmodligen skjorta men har inte helt bestämt mig än.

Imorgon ska jag och Sandra åka och shoppa, ska bli otroligt roligt eftersom vi inte har träffats på ett tag plus att det är sjuk roligt att köpa julklappar och självklart saker till mig själv :D


Sidan kronglade innan så jag lägger upp bilden på Bandet som spelar på ztyle på lördag nu istället.






Ztyle på lördag :)

Hejhej :) Bestämmde mig för att gå på Moe joe som spelar på ztyle på lördag. Det öppnar kl 18.00 och bandet börjar spela 20.00 Be there! Hur ska detta gå med kryckor? ahha ^^ Smakprov

Hitta fler artister som Moe Joe Myspace Music


Hej hopp!

Känner mig konstig idag, jag är så van vid att ha gips och nu har jag inget ahha tänk så lätt man vänjer sig. Jah alla börjar prata om nyår och jag vet verkligen inte hur jag ska göra.. Jag vill åka på spa helg ;)
Men min pojkvän tycker nog det inte är så kul ^^
Idag ska jag göra mitt egna lilla rehab med foten , ska åka och simma med syster :) får se hur det går men kryckor och allt ^^






Över mina förväntningar

Tja! kom precis tillbaka från sjukhuset! Gick super bra, de tog bort gipset men jag måste dock gå med krykor några veckor till och gå till sjukgymnast.
Men jag får börja gå :D Helt underbart och jävligt ostadigt . Mötte Annie på sjukhuset med har inte träffat henne på jätte länge så det var trevligt att växla några ord :)


Idag är jag glad








Vf jag inte har bloggat idag

Anledningen till varför jag inte har bloggat idag är för jag har kännt mig väldigt deppig dels på grund av att jag ska till sjukhuset imorgon och dels på grund av att jag känner att jag har bara ett gäst rum hos mamma & pappa.


Anledning 1.


Många kanske tycker jag är helt galen eftersom jag deppar över att åka till sjukhuset imorgon men varför jag är så deppig är för att jag hela tiden får höra "Jaha hur stor är chansen att du får ta bort gipset i morgon, typ inte alls stor chans" När jag tänker efter så har de rätt det är inte alls stor chans... det är större chans att de säger att jag måste gå mer med gips eller de ska operera igen... jag tycker verkligen inte om sjukhuset och jag mår smått illa när jag tänker på att jag måste sätta min fot där igen.. inte i någon snar framtid utan imorgon exakt kl 10.40!


Anledning 2.

Jag bytte rum med min lilla syster för ett tag sen och nu när jag åkte till mamma och pappa så hade mamma lovat mig att städa och fixa. Problemet är bara att det känns inte som mitt eget rum längre utan snarare ett gästrum vilket ger blandade känslor, ibland är jag osäker på vilket man ska kalla hem. Jag trivs jätte bra med min pojkvän Mattias och det hade inte kunnat bli bättre men det känns verkligen som jag flyttar ur mammas och pappas hus.. jag vill ha mitt egna rum som är städat så som jag vill, alla saker ställda så som jag vill... även att jag inte är här så mycket.
Jag vill bara hälsa på mamma & pappa och se mitt rum som ett rum inte som en förråd eller gästrum.



Därför har jag bara försökt att göra saker som får mig att tänka på annat men det kommer alltid tillbaka.


Önska mig lycka till 1 dag kvar!









Sista inlägget för idag

Ville bara säga god natt :) och att mitt rum ser så stökigt ut att jag inte kommer att ta några bilder plus några till andlendingar men det kommer imorgon nu ska jag sova!






Mysigt värre.

Jag kommer ihåg när jag var mindre så lyssnade jag alltid på den här låten. den ligger nog varmt om hjärtat dock kommer jag aldrig säga vem som jag tänkte på när jag lyssnade ;) En hemlighet jag behåller till graven.




Nu....mat!

Nu ska jag äta mat , Mumms <3






God morgon!

Eller ja god middag :P somnade inte förrens halv 5 i natt! lite illa men men jag har faktiskt varit uppe ett tag :)
Ska försöka städa mitt "nya" rum hos mamma och pappa . Det ser fördjävligt ut kan jag säga allt i en ända röra ! Möjligtvis att bilder kommer beror på om jag orkar ta kort xD


Bara två dagar kvar nu :D HOpps hoppas :D





The Greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do!


- Walter bagehot


Vi kör en repris

Ja bara för att jag inte kan sova så blir det ett härligt youtube klipp



Internet igen :)

Ja det blev en liten blogg torka ett tag ;( på grund av att det blev glapp i mitt modem :( inte så skoj men jag passar på att blogga hemma hos mamma och pappa <3 och hoppas att modemet fixar sig hemma :D

Tänkt nu är det bara 3 dagar kvar , förhoppningsvis kommer jag få börja gå igen sen :D Jag bara hoppas på att det har läkt rätt :)

Nu blir det någon mysigt film





Slänger upp en bild på (tro det eller ej) min fina vovve eftersom jag har saknat honom så. (Han har fått vara hos mamma och pappa eftersom jag inte kan gå ut och gå med han )



Sugen på smycken?




tycker att ni kan gå in och kolla :)

bra sajt !

as bra sajt man samlar poäng till saker :) helt gratis :)







God morgon!

Eller som man hade sagt på andra sidan jorden god natt! Ligger fotfarande kvar i sängen känner mig lite halv kass :( Sen när jag skulle logga in på facebook cpade de gärnet




Carolin var inloggad men när jag skrev stod det bara "idag"
även när hon svarde så det blev såhär
idag
idag
idag
idag
dampet fick jag och stängde ner och försökte starta om men nej då kom det upp massa carolin som ni ser sen att hon inte var inloggad fast hon står som online både vid chatten och konservations fältet!




Nu till något helt annat! För er som trevkade på att Daniella skulle laga mat till mig, här har ni beviset!





Ner till konsum snart!

Väntar på att Mattias ska komma hem så vi kan åka ner till konsum och handla, vi ska nämligen ha tacos ikväll :) Mys!





Gilla vs Ogilla




Gilla:

1. Julkänsla


Är det bara jag som börja känns sjukt mycket julkänsla? Ljus, tomtar, julklappar åh jag blir helt pirrig!
Sen älskar jag att kolla på julfilmer det gör känslan lite extra bra :)

2. Julklappar

Jag är nog världens störsa presentfantast! Jag bara älskar att gå och handla julklappar men framför allt att få dem så klart :D Jag blir som ett litet barn på julafton när man ska öppna alla fina julklappar.

3. Varm oboy/ te

Kurra ihop sig i soffan med någon man tycker om eller själv funkar utmärkt med ett glas varm oboy eller te och en julig film! åh vad mysigt det är! Helt underbart att kolla på den tända grannen med.

4.Klänningar

Jag har åter igen snöat in på klänningar! alla borde ut och köpa en just nu! Det må vara  kallt men ska man vara fin får man lida pin ;)

5.Önskelistor


Helt klart en gilla grej! Man skriver en lista på vad man önskar sig mest och kanske om man har tur så kommer man få någon på listan :) Mest älskar jag nog småbarns önskelistor kanske 2 vettiga saker resten helt flummiga saker, underbart! Ingen blir för gammal för att skriva en önskelista!

6.Choklad kalender

Det är bara en sak man alltid kommer hålla på med och varför chokladen i kalendrar smakar så gott har jag ingen anning om men det är nice. Ingen blir för gammal för choklad kalendrar!


7. Åka pulka


Finns det något roligare? nej jag tror inte det! Hellre ett barn i snön än snö på ett barn.


8. Citat

Finns massor av olika citat och just nu gillar jag citaten : Life is hard; It´s harder if you´re stupid! och ett från palamentet faktiskt: Där kuken åker in åker ångesten ut.





Ogilla:


1.Julstädning

Visst är det fint när man väl är färdig men vägen är lång dit, usch!


2. Gips

Det bara suger helt enkelt.  Jag måste sluta vara så klumpig!


3. Julkladendern på tv


Förlåt men den suger verkligen! Jag har fan mer fantasi ! Ne greveholm ska de vara!



Det blev inte så många på ogilla listan men det tycker jag är bra, ingen ska vara negativ!

Btw Tack Daniella som har lovat mig en middag :D








Bygårdens frysta mousse!

Här kommer receptet, är kanske ingen vinter grej precis men jag tyckte det såg så himla gott ut! Gillar man inte blåbär kan man bara välja andra bär.


indgredienser (4-6 port):

2 ägg
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
rivet skal och saft från en liten citron
2 dl créme fraiche
8 digestivkex
3-4 dl blåbär


1. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa vitorna till ett fast skumm, vispa grädden.

2. Rör ihop äggulor, socker, vaniljsocker citronskal- och saft och créme fraiche.Vänd ner äggvitor och grädde.

3. Krossa kexen och fördela dem i olika glas.Häll blandingen över kexen och frys i minst 4 timmar. Ta fram moussen 30 min innan servering och till slut granerea med blåbär :)


Så här ska resultatet se ut:



Gott va? Mumms.. detta måste genast testas!

Ny header :)

Äntligen färdig :) Blev helt okej tycker jag allt jag är ju som sagt ingen expert.. än :P

Ps

Jag glömde säga att jag ska göra en ny header, börjar ju fatta hur man ska göra nu :D



bild från Usa :)

Tja!

Hejsan! hur är läget? Själv sitter jag och äter frukost och önskar att jag kunde gå :P Men det är endast exakt en vecka kvar i morgon :D Då ska jag plåta om benet och förhoppningsvis börja gå hos sjukgymnasten :D

Annars händer det inte så mycket, jag har julstädat :P Vuxen poäng till mig!
Jag är också snart klar med mina julklappar :D Jag är nog en riktig presentfantast , jag älskare att ge men framför allt att få :D

Jag har önskat mig ett rött wii i julklapp av mamma och pappa man får ju hoppas att man får ett ;)

Vad har ni önskat er i julklapp?



Btw Jag hittade ett recept som såg super gott ut och inte så svårt att göra! Lägger upp det lite senare :)

RSS 2.0